Wraps
Heerlijke wraps volgens recept van Nieuw Horster
Totale tijd 30 minuten min
Porties 4 personen
Equipment
- Grote ovenschaal of bakplaat
- Tapas prikkers
Ingrediënten
- 500 gram runder gehakt
- 1 rode ui
- 1 prei
- 1 paprika
- 1 wortel
- 1 klein blikje mais
- 1 eetlepel Italiaanse kruiden
- 4 eetlepels woksaus knoflook-koriander
- 2 pakken groente wraps (per 5 stuks verpakt (koelvak supermarkt verschillende smaken)
- 1 zakje geraspte kaas
- 1 fles chilisaus
- 3 eetlepels olijfolie
Instructies
- Ontdooi het gehakt.
- Verwarm de oven voor op 225 graden.
- Maak de ui, prei, paprika en wortel schoon en snijd het in kleine stukjes.
- Verhit de olijfolie en bak de ui hierin. Voeg na 2-3 minuten het gehakt toe en bak het rul. Voeg tijdens het bakken de Italiaanse kruiden toe.
- Als het gehakt bijna klaar is. Voeg je de prei, paprika en wortel toe. Bak het nog even goed door.
- Voeg de wok saus toe. Laag dit ongeveer 5 minuten pruttelen.
- Gebruik een grote ovenschaal of een dichte bakplaat. Vul de wraps met gehaktmengel en rol ze op. (Je kun een tapas prikker in de wraps steken zodat wraps mooi dicht blijft). Leg alle wraps naast elkaar in de ovenschaal.
- Verdeel de geraspte kaas over de wraps en zet de wraps in de oven. Als de kaas gesmolten is zijn de wraps klaar.
Notities
Serveer er een schaaltje chili saus bij.
Ook lekker met een beetje sla erbij. Eet smakelijk!